joi, 30 iulie 2009

Concursul de perechi

a doua zi de concurs a scos la suprafata diferentele mari intre ce se joaca acasa si ce se joaca la campionatul mondial.
in primul rand ungerile sunt diferite ca si cantitate de ulei: aici este mult mai mult- tineti minte cum se plangea Dobondi ca la noi e "desert, asa de uscat i se parea"- avea dreptate.
in plus uleiul este foarte stabil, fenomenul de carry-down este redus, iar mutarile sunt mici in raport cu cele pe care le facem noi.
iar ungerea nu prea face palnie, daca gresesti mai mult de un board deobicei e split.
in concluzie jocul trebuie sa fie extrem de precis si favorizeaza jucatorele cu viteze si rotatii mari.
cam toate au viteze peste 25 km/h,chiar si jucatoarele de 1,40-1,50 m, iar de la noi doar Cici e peste acesta viteza, dar nu are rotatie suficienta.
dificultatile tehnice au dus la stres si la fluctuatii in concentratie,iar rezultatele au coborat mai mult decat in mod normal.
insa a fost zi utila, in care au inceput sa inteleaga pistele, modul in care trebuie sa joace, trasele si bilele pe care trebuie sa le aleaga.
bilele noi au fost si ele un factor de nesiguranta, dar aproape fara exceptie erau singurele bile cu care puteau juca, cele vechi fiind prea" moi" pentru conditiile date.
zilele urmatoare va fi cu siguranta mai bine, sper in continuare intr-un rezulat bun la echipe, care ar fi o medie de 180.mai jos sunt imagini de la cele mai bune 2 dubluri.

Un comentariu:

  1. BRAVO FETELOOOORRRRRRRRR !!!!!!!!!!1
    NU VA LASA-TI !!!! SUNTETI BUNE !!!!!
    BAFTA !


    PENTRU ODETTE - MULTA BAFTA DE LA FINUTA MAIA (TE PUP NANA) :)

    RăspundețiȘtergere