duminică, 26 iulie 2009

a doua zi

Incepand de vineri seara  fetele si-au cumparat si gaurit bile noi. Dana Nitu si-a luat spare si un Storm Second Dimension, Raluca  si Cici cate un Storm Virtual Gravity. deoarece i-am terminat stocul de Virtual Gravity deabia luni isi vor face si Odette si Maria cate una.

Pentru stabilirea arsenalului a contribuit voluntar (in ziua libera!)  si Eric Forkel, care le-a studiat jocul si bilele si le-a recomandat bilele si gauririle necesare.

Am fost foarte fericit sa constat ca alegerile lui au fost identice cu ce le recomandasem eu anterior (bile si drilling layout).  pentru mine e o mare reusita, avand in vedere valoarea si experienta lui ca mare jucator in PBA.

La Raluca rezultatele pozitive au aparut aproape imediat, noua bila avand spanul mai mic, si releasul e astfel mult mai curat, nu mai arunca in diagonala cum facea cu Brunswickul (agata la iesire degetul mare). Increderea ei a crescut exponential, ramanand mult mai bine la linie si nemaivand probleme cu spare-ul, ca pana acum.

Dana si Eugenia au progresat remarcabil, cel putin la Dana fiind vizibila lipsa de antrenament anterior.

Cici s-a acomodat cu noua bila Storm, care o salveaza de la multe splituri pe care le dadea cu Black Widow-ul in jocurile de la inceput, cand e prea mult ulei pe pista. Mai dificila a fost acomodarea cu bila de spare, ea neavand niciodata un plastic, inchizand pana acum cu prima bila. odata cu regasirea increderii a revenit si spare-ul la valoarea normala, ridicata.

Maria si Odette sunt in continuare in mare forma, fiind jucatoarele pe care mizez cel mai mult, singura necunoscuta fiind acomodarea prea scurta cu noile bile, care vor veni prea tarziu.

in schimb filmez prea putin, avand mult de lucru pe pista si in proshop. sper sa se rezolve zilele urmatoare, dar e clar ca nu voi putea avea la fel de multe materiale la la europenele masculine.

seara am cazut toti lati, acomodarea cu noul fus orar luindu-si tributul. cred ca in 2 zile vom  intra in ritmul normal.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu