miercuri, 20 iunie 2012

Azi a avut loc adevarata revolutie!

20 iunie 2012, la 22 de ani dupa un decembrie revolutionar.

azi toata lumea a aflat ca puterea suprema in stat este justitia, ca politicenii pot fi pedepsiti, ca nu sunt nici invincibili si nici nemuritori.
un fost prim ministru, apartinand partidului aflat la putere, a fost bagat la inchisoare pentru coruptie!
un intreg sistem, bazat pe relatii si coruptie va tremura de frica de acum inainte:
nimeni nu mai e intangibil!

fiat justitia, et pereat mundus!

PS: a disparut si Victor Ponta de la televiziune, actualul prim-ministru si pupilul lui Nastase.
nu era zi in care sa nu apara si sa debiteze aberatiii, pe care le modifica si le transforma ulterior.
a fost redus la tacere.
o demisie de onoare s-a impune, dupa doctoratul plagiat (condus de Adrian Nastase)

4 comentarii:

  1. Se pare ca Ponta nu a fost redus la tacere. In urma nefericitului eveniment de aseara, Ponta a iesit la rampa cu o declaratie stupefianta.
    Nu (mai) sunt neaparat o fana a lui Basescu, dar ceea ce a facut Ponta aseara este incalificabil chiar si pentru unul ca el. Dar, ma rog, fiecare pasare pe limba ei piere...
    In alta ordine de idei...Cu toata intelegerea pentru drama personala a lui Nastase (un om de calibrul lui sa ajunga la inchisoare ca un infractor de rand???), am si eu o intrebare, care poate parea cinica multora, retorica altora: un vanator, si ofiter de securitate pe deasupra (nu neaparat in ordinea asta), chiar da rateu daca vrea cu adevarat sa se sinucida?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am scris inainte de incercarea de sinucidere a lui Nastase. dar e clar ca oamenii astia au o singura obsesie: Basescu.

      Ștergere
  2. Un lucru este sigur : Sa nu acordam merite magistratilor , procurorilor care au dus la capat un dosar din o mie , ma bucur ca au ajuns se se bata htii intre ei.
    Nu conteaza cine "i-a tras-o" , important este ce si-o mai iau si astia chiar daca nu in mod corect constitutional.
    Dintre doi hoti care se bat unul moare , ma bucur ca unul moare dar nu-i dau merite celuilalt. Marius

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. meritul lui Basescu este ca a torpilat sistemul, acum justitia lucreaza oarecum independent si sunt condamnati pe banda rulanta de prin toate partidele.
      sa nu uitam ca multi inculpati si condamnati au fost de pe la PDL- primarii de la ramnicu Valcea, Craiova, oameni de afaceri care pareau imuni in fata justitiei, gen Vantu etc
      coruptia si aroganta politicienilor era un cancer care trebuia operat. nu vom scapa de el, desigur, dar va lua forme mai putin grotesti si vizibile, de acum incolo.
      evident ca si Basescu poate cadea in acelasi fel, dar cred ca el e constient de asta, spre deosebire de Nastase, care se credea de neatins.

      Ștergere