sâmbătă, 9 mai 2009

Contestatie

Catre FRPB

in atentia D-lui Constantin Ardeleanu - presedinte CCB,

Subsemnatul Piros Valentin Cristian, legitimat la CS Vinci Bucuresti, va sesizez desfasurarea neconforma cu Regulamentul Campionatului national a semifinalei Campionatului national individual, respectiv nerespectarea urmatoarei prevederi regulamentare:
„Modul de ungere a pistelor va fi similar pentru toti jucatorii si va fi comunicat cluburilor si arenelor pe care se vor juca semifinalele cu cel putin 7 zile inainte de data stabilita pentru joc”.
Din acest motiv contest rezultatele consemnate in semifinalele desfasurate pe data de 09.05.2009, ca fiind neconforme cu regulamentul de desfasurare si solicit cel putin anularea lor partiala.
Avand in vedere ca in Constanta nu s-a anuntat in termen si nu s-a modificat ungerea pistelor intr-un mod similar cu cea din Bucuresti, propun fie:
- anularea rezultatelor din Constanta si luarea in consideratie a rezultatelor individuale din concursul de perechi ce este programat pe 17.05 la IDM, unde vor participa 9 din cei 11 constanteni, pentru ceilalti doi ma oblig eu sa le suport cheltuielile aferente.
sau
- calificarea automata a celor 32 de participanti in finala, cu rezultatele de dinainte de semifinale si desfasurarea a doua manse a finalei din Constanta

de asemeni propun anularea celorlalte semifinale programate la Constanta maine-juniori si femei, care se vor desfasura pe ungere diferita de cea din Bucuresti.


Cu respect, 
Valentin Cristian Piros


daca susbscrieti, semnati-va la comentarii..

4 comentarii:

  1. Singura solutie corecta era ca semifinalele sa fie pentru toti la IDM(sau la C-ta)si finala la C-ta(sau alta arena).Este oricum clar ca la molul din C-ta nu vom avea nicicum o alta ungere a pistelor(ce inseamna ca proprietarii sa fie paraleli cu bowlingul).Viki

    RăspundețiȘtergere
  2. ce a fost a fost. trebuie sa salvam campionatul si ideea de bowling ca sport si nu ca arena a orgoliilor, ambitiilor si amatorismelor.
    putem merge inainte doar profesionalizand acest sport.

    RăspundețiȘtergere
  3. Greenwich Mean Time....

    Londra (GMT)
    Nairobi (GMT +3)
    Mexico City (GMT -6).... cata "DIFERENTA"
    si daca tot am scris de Mexic-ul gripei porcine
    va mai amintiti in '86 de Maradona ? parca a fluierat sa puna mingea la centru Domn arbitru
    ahhhhhhh, bine ca nu am fost fan Anglia

    in fine... vrem nu vrem trebuie sa admitem ca se creaza un precedent cu hotararea care se va lua. poate azi INDREAPTA ceva si va multumi 2 sau 3, sau 4
    next time sa nu STRAMBE si va nemultumi 20 sau 30, sau 40
    Dumnezeu cu mila

    Catalin GHE.

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca e necesar sa stabilim baze sanatoase pentru viitor.
    e a doua oara, dupa problema stabilirii lotului, cand se nasc discutii nesfarsite si scandaluri, datorita unor reguli prost instocmite.
    mi-as dori ca la Adunarea Generala din 17 sa avem niste reguli bune,pe care sa nu le schimbam la fiecare cateva luni.
    la greci, de exemplu, din lotul national fac obligatoriu parte campionul national, cel mai bun scorer(cele mai multe puncte in campionat), cea mai mare medie din campionat( care nu e neaparat campionul), plus doi jucatori de perspectiva(juniori).
    ultimul loc nu stiu cum se decide, dar un turneu de calificare ar fi optim, de unde poti alege 1-5 jucatori- nu poate participa un titular, participa urmatorul etc.
    mie mi se pare ca au o viziune progresista.
    si au minim 20 de ani avans in bowling fata de noi.
    nu trebuie sa-i copiem, dar mi se pare ca ar trebui sa avem si noi o viziune de viitor.
    media de varsta a lotului national, in forma initiala, era de peste 40 de ani.
    ce viitor are?
    mergem doar sa facem act de prezenta.
    mi se parea obligatoiu ca un junior sa faca parte din lot si acesta nu poate fi decat Mihai Pavel, care e exceptional.
    in plus trebuie sa avem un program de atragere a amatorilor si a copiilor in bowling,o strategiede dezvoltare teritoriala si numerica a bowlingului, creearea unei vizibilitati cat de cat decente a acestui sport in Romania, cu un minim de PR si marketing.
    nimic din astea nu se intampla satisfacator acum.
    si e pacat de pasiunea pe care multi dintre noi o punem in acest sport.

    RăspundețiȘtergere